2012. március 23., péntek

Hamvadó Cigarettavég Utcafesztivál -

Március 31-én még el lehet szívni az utolsó szál cigarettát a szórakozóhelyeken büntetlenül. Április 1-jén már csak az utcán, 5m-re a bejárattól lehet dohányozni. Az utolsó és az első szál megünneplésére nemdohányzó és dohányzó vendégeket, érdekképviselőket, lakókat, vendéglátósokat, dohányárusokat, művészeket várunk nagy szeretettel, hogy együtt élhessük át eme nagy társadalmi tanulás fontos napját. Lesz:

utcalezárás a Wesselény és a Dohány, illetve a Király és Dob között: 
- programok a rövidesen kinyitó Mika kertben 
- zene az utcán 
- aláírásgyűjtés az utca sétálóvá tételéért

Éjfélkor elektromos és/vagy dohány alapú cigarettával kivonulás a helyekről. 

Ha dohánypárti vagy használd ki az utolsó alkalmat, ha dohányellenes vagy, gyere ünnepelni!


Ezek mellett igen sok programmal várunk Mindenkit a Szimpla kertben és a Kert előtt; már rögtön 10 órától invitálunk benneteket a Kazinczyba, ahol egy kissé rendhagyó, de nagyon is izgalmas zenei programon vehették részt; Gerilla éneklés az utcán: minden órában a semmiből előbukkan Kjartan, a norvég-amerikai hippi, és az utca emberével énekelni kezd. Szokatlan helyszín, szokatlan helyzetek, sok nevetés és vidámság, előképzettséget nem igényel, csak nyitottságot. Rendhagyó énekfoglalkozás a macskaközön, izgalmas zenei játékok.



Délután megrendezésre kerül a most már szokásosnak mondható vásár, 14 és 20 óra között, ahol is Háztáji élelmiszereket árusító termelők vonultatják fel portékáikat, igen szép számmal; konkrétabban: Nagymarosi Piac árusai lesznek újra jelen – a kínálat bővül és reméljük, hogy a vásárlási kedv is javul a jó
idő elérkeztével.





Természetesen lesz Bringás Bolhapiac is; ha alkatrészt keresnétek vagy egy jó kis biciklit, délután minden esélyetek meg van rá, hogy megtaláljátok a kertben!

Nem maradhat el ezen a napon a Szimpla Divat sem; 14 órától ismét megvalósíthatjátok elképzeléseiteket, beszerezhettek egy-két izgalmas ruhadarabot vagy akár varrással kapcsolatosan is kérhettek tanácsot - szóval minden, ami a divattal összefügg, egy kissé rendhagyó, szimplás módon persze.



Gyertek ezen a napon is a Kazinczy utcába, ami valóban egyre inkább a Kultúra utcája -


1 megjegyzés:

  1. Szerintem itt nem a dohánypártiságról vagy ellenességről van szó, én soha nem dohányoztam, mindig gyűlöltem a bűzt amit gerjesztenek a bagósok, most mégis mellettük vagyok , annak ellenére hogy sosem vennék a számba egy olyan ocsmány rudat.

    Ez a dolog most a zsarnokságról szól

    VálaszTörlés