2012. április 16., hétfő

Heti programok a Szimplákban -

Április 16 - április 22



hétfő

Ezentúl a Góbé zenekar havi rendszerességgel véteti észre magát nálunk, a Szimpla kertben; és ezúttal egy különleges Szarvas-fajta vendégeskedik a Góbé Live Szimpladán...


Kedd

Ahogyan azt már bizonyosan olvastátok a Szimpla honlapján, a MR. MOODBURN egy teljesen indokolatlan Rockjazz állatkodást tart a Szimpla Kertben. Minden kedden koncerttel várunk benneteket, ez most már hagyomány, és persze az is, hogy minden ilyen esemény ingyenes.

És akik a Mr. Moodburn-t alkotják:





Bubenyák Zoltán - zongora

Mihalik Ábel - dob
Borbély Mátyás - basszusgitár

Április 17. kedd, 20:30-22:00, Szimpla Kert, ingyenes



Szerda
Ismét egy koncert, úgy tűnik, ez a hét ritka sűrű ás ugyanakkor értékes ebből a szempontból, nagyon is, hiszen ez a zenekar alap mindenkineki, aki szereti itthon a világzenét. Sok ember megfordult már a zenekarban és a zenekar is megfordult már nagyon sok helyen. Gyakran a MűPában lépnek fel, de szívesen járnak a Tajtékosra is, a közönség közé. Krulik Zoltán, a Makám frontembere egy nagyon jó ember, aki igen nyitott, és annak ellenére, hogy zenekara az elitbe tartozik, bátran veti bele magát a budapesti éjszakába is. Így fordulhat elő, hogy a legigényesebbek közül hallgathatunk most koncertet a Szimpla Kertben!
Hát kalandra fel!

Április 18. szerda, 20:30-22:00, Szimpla Kert, ingyenes


Csütörtök


Nyílt művészeti tér csütörtökönként a Kávézóban - nem kizárólag külföldieknek. Közös zenélés, rajzolás, festés, gondolkodás, tanulás - minden, amit csak el tudtok képzelni. A legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat, és hogy megvalósíthassa mindenki azt, amit ezen estére tervezett.

21 óra, Szimpla kávézó, ingyenes

Péntek

Pénteken, ahogyan azt már nyilván sokan tudják, Dj Mono Tandem zenél 21 órától a Szimpla kertben. Alapozzátok meg itt az estéteket, vagy töltsétek az egészet nálunk; Sisha bolttal, 5 pulttal, köztük egy koktél-pulttal várunk Mindenkit egészen hajnali 4-ig...

 

Szombat

 
Szombatonként 13 órától egy kis hétvégi kikapcsolódásként használhatjátok az agyatokat, és fejleszthetitek kézügyességeteket, illetve kombinációs készségeteket. Az egyik leghíresebb magyar szabadalom minden hétvégén rendelkezésetekre áll - csak el kell jönni, és ha eddig nem próbáltátok; itt az ideje, hogy nekiveselkedjetek és kirakjátok a Rubik kockát!



Vasárnap

A FÖLD napja - utcafesztivál a Kazinczyban



Nemrég elbúcsúztattuk a vendéglátóhelyeken való dohányzást, hát, most nem búcsúzásra készülünk, hanem pont hogy fel szeretnénk hívni a figyelmet arra, milyen fontos is, hogy megőrizzük azokat az értékeket, melyek körbevesznek minket, és hogy elsősorban azért vagyunk itt hogy létrehozzunk dolgokat - olyan módon, hogy eközben a környezetnek se okozzunk kárt. A Föld napja a Szimpla számára is kiemelkedő fontosságú; és ebből az alkalomból igyekszünk tovább küzdeni azért, hogy a Kazinczy utca végre valóban sétálóutca legyen; április 22-én, vasárnap ismét egy fesztivállal vetetjük észre magunkat, és nem is magunkat, hanem a Kultúra utcáját - lesz Utcazene, Szimpla Spring Band, Iparkutya-koncert, Tilalmas, Utcatánc és Gerillaéneklés a Kijáratnál, Bringás- és gyerekprogramok; Ehető Szimpla – palántaültető workshop (fűszernövények és zöldségek), Utcai filmvetítés Szimpla Trabantból - 8 mm (Todoroff Lázár vezényletével),

 
Kreatív workshopok, Ingyen Álmodunk - álomszolgálat, álomrendelés, emeletes ágyakon próbaalvás (Bazár Hostel), és még rengeteg program.

A Kertben bent Gouba Vásár 10 és 19 óraa között - erről bővebben itt tájékozódhattok...

A Mika Tivadar Mulatóban ezen a napon Designplacc -
Az Önkormányzat pedig tavaszköszöntő napot tart a Kazinczy utcában, úgyhogy mindenképpen gyertek a Kultúra utcájába.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése