2012. április 2., hétfő

Heti programok a Szimplákban -

Április 2 - április 8




hétfő


Hosszú hallgatás után újra a Szimpla Kert színpadán robog a Rackajam! Pörgés-forgás, népzene, blues-funk, Petőfi, szájharmonika, zakatolás, jókedv, táncolás.
Várunk mindenkit sok szeretettel!

Ferenczi György - ének, szájharmonika, hegedű
Apáti Ádám - ének, basszusgitár, tangóharmonika
Bizják Gábor - ének, kürt
Kormos Levente - ének, gitár
Jankó Miklós - ének, cajon
Pintér Zsolt - ének, mandolin

Április 2. hétfő, 20:30-22:00, Szimpla Kert, ingyenes



Kedd





Jónás Vera Experiment -



Kütyük és fülbemászó dallamok, a klasszikus nótaforma és az elektronikai segítség összetalálkozása egy izgalmas kísérlet keretében. Egy nagybőgő, ütőhangszerek sokasága, egy gitár, és Vera (ének, taps, zajok) lesz hallható, amiket egy looperrel sokszorosíthatnak a dúsabbhangzás érdekében. Jónás Vera Londonban él, de hazalátogatása során a Szimpla Kertbe is benéz zenésztársaival (Dés András, Csizmás András), akikkel több hónapja nem állt színpadon, így mindenképpen különlegesség lesz ez a koncert.

Április 3-án kedden, 20:30-22:00 között a Szimpla Kertben


Szerda

Cirkusz-KA - dobos bemutató koncert - Tajtékos Szerda a Szimpla Kertben - 20:30-tól

Csütörtök





Nyílt művészeti tér csütörtökönként a Kávézóban - nem kizárólag külföldieknek. Közös zenélés, rajzolás, festés, gondolkodás, tanulás - minden, amit csak el tudtok. A legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat, és hogy megvalósíthassa mindenki azt, amit ezen estére tervezett.

21 óra, Szimpla kávézó

Péntek

Pénteken, ahogyan azt már nyilván sokan tudják, Dj Mono Tandem zenél 21 órától a Szimpla kertben. Alapozzátok meg itt az estéteket, vagy töltsétek az egészet nálunk; Sisha bolttal, 5 pulttal, köztük egy koktél-pulttal várunk Mindenkit egészen hajnali 4-ig...


Szombat

 
Szombatonként 13 órától egy kis hétvégi kikapcsolódásként használhatjátok az agyatokat, és fejleszthetitek kézügyességeteket, illetve kombinációs készségeteket. Az egyik leghíresebb magyar szabadalom minden hétvégén rendelkezésetekre áll - csak el kell jönni, és ha eddig nem próbáltátok; itt az ideje, hogy nekiveselkedjetek és kirakjátok a Rubik kockát!


Vasárnap



Vasárnap esténként a Szimpla Music Workshop keretében 20 órától ismét közös zenélésre, improvizációra, kikapcsolódásra invitálunk mindenkit, aki a hét utolsó napján sem kíván otthon maradni. Gyertek és egy laza sör mellett lazuljatok el, hogy az ezt követő hét is zökkenőmentes legyen.


Ezen a héten is lesz koncert, workshop, nyílt művészeti tér, így a Szimpla kertben és a Kávézóban sem fogtok unatkozni, ha úgy döntötök, hogy a Szimplák valamelyikét választjátok - mi igyekszünk úgy alakítani a dolgokat, hogy így történjen. A többi programot megtaláljátok a www.szimpla.hu-n.

Jó szimplázást ezen a héten is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése