2012. október 16., kedd

Egy hétvége a Szimpla kertben -

A hétvégén rengeteg minden történt ismét a Szimpla kertben: volt Szimpla Divat, ahol igyekszünk jó tanácsokkal, praktikákkal ellátni benneteket, egy kis kreativitásra ösztönözni természetesen. Bárki, aki kedvet érzett a dologhoz és volt elég bátorsága az Outdoor Inhales csapata jóvoltából kipróbálhatta a slackline-t, aminek eredetéről megoszlottak a vélemények a szombati nap folyamán, mindenesetre sokak számára jelentett kihívást, hogy megálljanak a lábukon.
Az októberi Bringás Bolhán ismét tulajdonost váltott rengeteg, jobbnál jobb bicaj, és alkatrészekből, kiegészítőkből sem volt hiány a Hétkerék BringaPincének és Demkó Ráhelnek köszönhetően - és persze ismét versenghettek a sebesség szerelmesei a Goldsprinten. Vasárnap a lassan egy éves születésnapját ünneplő Háztáji Piac várt benneteket, ahol hétről hétre vásárolhattok igazi forrásból, valódi termelőktől igazán jó minőségű élelmiszereket - s nem egy olyan vélemény hangzott el az elmúlt hetekben-hónapokban, hogy bizony az egyik legjobb program ez mostanság a városban. Mi magunk is örülünk, hogy hétről hétre egyre többen jöttök, vásároltok, és támogatjátok például azt a kezdeményezést, hogy a Kazinczy utca mielőbb sétálóutca lehessen.  Különböző formációk, köztük a Szimpla Háztáji Band zenélt a hét utolsó napján, volt közösségi főzés, Szimpla Jam, és még ezernyi dolog, igazi Szimpla hangulatban. Todoroff Lázár mindent megörökít kamerájával, amit csak lehet és érdemes, íme a hétvége közel 10 percbe sűrítve.

Közeleg Kazinczy Ferenc és a Háztáji Piac születésnapja, melyet egy fesztivállal kívánunk megünnepelni! Figyeljétek a programokat itt a blogon, illetve a Szimpla hivatalos oldalán és persze gyertek ezen a héten is a most már 11 éves Szimplába!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése