2013. január 7., hétfő

Januári Bringás Bolhapiac és slackline-bemutató a Kertben -



Január 12-én ismét csak Bringás Bolhapiac a Szimpla kertben. Várnak rátok a legkülönfélébb bicajok 13 és 19 óra között, s természetesen most is, a bringavásár mellett kiegészítőket és minden egyéb olyan dolgot megtaláltok nálunk, ami a bringázáshoz kapcsolódik. Hazai tervezők cuccai kerülnek a standokra, melyek már a legújabb téli divatot képviselik. 15 és 22 óra között a Royal Foixi Club jóvoltából ismét Goldsprint, és ez most már a a negygyedik etap - kezdhettek készülni!

Slackline-bemutató is lesz délután az Outdoor Inhales csapatával, gyertek és próbáljátok ki ezt az új, izgalmsa, nem kis koncentrációt igénylő sportot!

A zenéről Dj Peta és Dj Piry gondoskodnak!


Emellett ismét szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy augusztus 13-án megnyílt a Hétkerék Szimpla BringaPince, mely rögtön két helyen képviselteti magát; egyrészt a már ismert Szimpla Információs Bárral egy térben a Kazinczy utcában - valamint az azzal szinte szemben elhelyezkedő valódi pincehelyiségben. Utóbbiban bringakölcsönzésre-javításra van lehetőség, és később itt a bringák téli tárolása is megoldható lesz, a shop pedig a legkülönfélébb bringás dolgokat vonultatja fel a számotokra; női és férfi kiegészítők, nadrágok, övek, karkötők, pórázok, különleges, újrahasznosított anyagokból készült ékszerek kaphatók itt, és persze sok minden egyéb, ami Budapesthez és a Szimplához is kapcsolódik (pólók, kitűzők, hűtőmágnesek stb), – s mivelhogy nem egy dizájnshopról van szó, így nem tömegcuccok kaphatók nálunk, hanem kizárólag magyar tervezők egyedi készítésű portékái, meglehetősen normális árakon.

elérhetőség: szimplabringasbolha@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése