2013. február 19., kedd

Quiznight a Szimpla kávézóban -

Hétfő esténként, 20 órától a Szimpla kávézó ad otthont a Quiznight-nak. Ha nem akartok eltompulni teljesen az italok elfogyasztása közben, verbuváljatok egy max. 5 fős csapatot, és jelentkezzetek a játékra. Itt az ideje, hogy összedugjátok a fejeteket, és megnyerjétek a következő fordulót!



A QuizNight az angolszász területeken méltán népszerű pubquiz (magyarul bárkvíz, vagy kocsmakvíz) műfaj magyarországi változata. A játék - mint a neve is mutatja - alapvetően egy kvízjáték, amit jellemzően bárokban, kávézókban, pubokban tartunk minden héten, és az itthon népszerű kvízjátékokkal szemben nem egyéni játékosok nevezhetnek, hanem csapatok versenyeznek egymással.

A nyeremény jellemzően a kvíznek otthont adó szórakozóhely által biztosított értékes italnyeremény, amit a nyertes csapatok a játék végén fogyaszthatnak el. A játékba minden kötelezettség nélkül, akár a játék közepén is be lehet szállni (csupán egy csapatnevet kell kitalálni., így a későn érkezőknek is remek szórakozást jelent.
A kérdéseket minden héten egyedileg állítjuk össze a legkülönfélébb témákból. Legnépszerűbb témák a történelem, alapműveltség, popkultúra, filmtörténet, sport, sorozatok/rajzfilmek, irodalom, földrajz, informatika, gazdaság.
Quiznight.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése