2013. augusztus 28., szerda

Világzenei Konyha - Uruguay-i Parrilla Party a Kertben -


Hamarosan itt a nyár utolsó napja, ami nem szomorkodással telik majd a Szimplában, hanem bizony ünnepléssel! Az elmúlt két hónapban találkozhattatok egy vadonatúj, de annál izgalmasabb rendezvényünkkel, ahol havonta egy-egy ország konyhaművészete és zenei világa mutatkozik be a Szimpla kert látogatói számára. Júniusban Görögország, júliusban pedig Marokkó ízeit kóstolhattátok és e két ország hangzásvilága töltötte be a kert tereit. Ebben a hónapban pedig egy igazán különleges csemege vár rátok, merthogy Uruguay lesz a vendégünk.

Mi az a Parrilla? Milyen az uruguay-i konyha? Mik történnek manapság Uruguay-ban? Milyen az uruguay-i zene? Gyertek el nyár utolsó napján, hogy megtudjátok a választ az ehhez hasonlatos kérdésekre, s hogy egy jót egyetek, és izgalmas, s talán kissé ismeretlen zenét hallgathassatok. A Világzenei Konyha harmadik állomásán José Brito (Pepe) tiszteli meg a Szimpla Kertbe látogatókat napközben konyha-, este pedig zeneművészetével.


A Bécsből éppen hazaköltözését tervező Uruguay-i gitáros nagy örömünkre még a nagy utazás előtt ellátogat hozzánk is egy Parilla Party erejéig. Kóstolj bele kicsit Uruguay-ba, hátha kedvet egy igazi nagy utazáshoz!


Mindenkit nagy-nagy szeretettel várunk augusztus 31-én, 15 és 21 óra között!





A sütés bevételét az uruguay-i eltűnt emberek felkutatásáért küzdő alapítványnak, a Mesa permanente contra la impunidadnak ajánljuk fel.



Facebook esemény: ITT


1 megjegyzés: