2013. november 27., szerda

Pálferis adventi kézműves nap a Szimpla kertben -



Hangolódjunk rá együtt Karácsonyra! Várunk titeket november 30-án a Szimpla kertbe, ahol mindenki - kézügyességétől függetlenül - elkészítheti saját adventi koszorúját, karácsonyi üdvözlőlapjait, karácsonyfa-díszeit.

A nap során lesz egy kisebb vásár a magunk által hozott ruhákból és tárgyakból, ennek bevételeit Caritas-csoportunk eljuttatja a Böjte Csaba csobánkai Élet Háza gyermekotthonába, akiknek az év során rendszeresen segítettek eddig is. Nekik hozhattok adományként közvetlenül is ajándékokat, ezeket is eljuttatjuk nekik.



Időpont: 2013. november 30. 12:00-18:00

Helyszín: Szimpla kert, 1075 Budapest, Kazinczy utca 14.

Részvételi díj: Az alapanyagok árát kell befizetni, annak függvényében, hogy ki-mit készít.


Jelentkezési határidő: 2013. november 28. (csütörtök) Kérjük mindenképp regisztráljatok be,mert annyi koszorúval, alapanyaggal készülünk, amennyien jöttök! Fizetni a helyszínen lehet, a nap folyamán bármikor be tudtok kapcsolódni, akár csak egy órára is, de érdemes az elején érkezni, hogy biztosan legyen még a nektek tetsző alapanyagokból.


Kézműves programok:

Adventi koszorú készítés, 1200-1500 Ft

Ékszerkészítés (nyaklánc, fülbevaló, karkötő gyöngyből, fémből, stb.), 400 Ft Üvegfestés (pohár, tányér, gyertyatartó, stb.), 400 Ft

Karácsonyi képeslap készítés (díszkarton és csomagolópapírok), 100 Ft

Karácsonyi képeslap készítés (díszkarton és termések), 100 Ft Filcből varrt darabok (telefon-, zsebkendő-, tolltartó, stb.), 300 Ft

Muszlinvirág ruhadísz vagy hajdísz, 100 Ft Filc ruhadísz, hajdísz, hajcsatt, 100 Ft

Környezetbarát mosószer készítés a Naphimnusz Teremtésvédelem Egyesülettel közösen Ruha és egyéb csere-bere akció: Hozzatok általatok már nem hordott ruhákat, tárgyakat, amik másnak kincset érhetnek, de nektek már nem kell. Ezekből jelképes áron lehet vásárolni. A bevétel jótékony célra megy, a megmaradó ruhákat is eljuttatjuk a rászorulóknak. Adománygyűjtés: Hozhattok újszerű vagy új gyerekjátékokat, ajándékokat. Ezeket is a Pálferi Karitász Akciócsoport juttatja el a rászorulók részére karácsonyra. Hozzátok nyugodtan barátaitokat, ismerőseiteket, gyerekeket is! A kézművesek egy része könnyen elkészíthető, egyszerű, gyors és mégis szép. Várunk szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése