2016. február 9., kedd

Új finomságok a Szimplában

Reméljük feltűnt nektek, hogy nem csak beszélünk a gasztronómiáról, hanem folyamatosan új finomságokkal várunk a Szimpla Háztájiban és a Szimpla Kertben egyaránt, ráadásul egyre fenntarthatóbbak vagyunk az étkek terén is.
Új, teljes étlapunkat ITT TALÁLOD, de előtte néhány szó a főbb újdonságokról.




Marha, csirke, kacsa és halas hamburgereinkbe mindig minőségi alapanyagokból készült, saját készítésű és füszerezésű húspogácsák, roston sültek illetve fűszeres bundát öltött fekete tőkehal kerül, melyet kapros, diós, szezámmagos és natúr - természetesen a Szimpla Pékségben készült - buciban is kaphatsz.




Az alacsony kalóriaszámra vágyók mellett a vegetáriánusokra is gondoltunk, a Szimpla Cézárhoz roston sült csirkemellet adunk, de vegává változott a Szimpla saláta és itt az új zöldséges wrap házi szósszal és házi füstült sajtal, na meg persze friss zöldségekkel.




Kérhetsz csipegető tálakat változatos szezonális mártogató szószokkal, amikbe helyben készült grissinit, zellerszárat, répát, kaliforniai paprikát és házi sült burgonyát is tunkolhatsz.

 
 


A lecsóban alapból már nincs kolbász és tojás, ha viszont mégis kicsit felturbózva szereted, adunk hozzá mindent! 



Halak terén is fejlődtünk: a Fish&Chips minőségi fekete tőkehalból, Kazinczy sörrel készült bundában eredeti angol recept alapján, halburgerünkkel pedig már fentebb dicsekedtünk.

Vigyázat! Adagjaink elég kiadósra sikerültek, itt megkapod amennyi beléd fér!
Jó étvágyat kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése